top of page
Image by Kenny Eliason

SOCIAL MEDIA

Bereik jouw klanten online.

 

​

Of je nu je naamsbekendheid wilt vergroten of nieuwe klanten naar je merk wilt trekken: de inzet van social media is ontzettend belangrijk voor de online vindbaarheid van ieder bedrijf. In Nederland gebruiken 14,1 miljoen mensen social media. Dat is heel veel!

​

Maar wat betekent dit voor jouw bedrijf? Dat is een heel goede vraag! Iedereen die zelf eens een strategie voor een bedrijf uit de grond stampte, weet dat het nog niet zo simpel is om een strategie te bedenken en deze vervolgens ook nog waar te maken. Je bedrijf op de kaart zetten gaat veel verder dan af en toe iets plaatsen op je feed. Je moet weten wie je doelgroep is, en waar je deze kunt vinden. En ook niet geheel onbelangrijk: met welke content weet je je doelgroep te activeren? 


Kun jij wel wat hulp gebruiken met jouw social media-strategie? Sta je te popelen om mooie posts te maken, maar weet je niet zo goed hoe te beginnen? Neem dan contact contact met me op! 

Storytelling 

Wil je dat jouw boodschap goed onthouden wordt? Houd je boodschap dan simpel! Maak bijvoorbeeld gebruik van interactieve tools die social media-platforms bieden. In dit voorbeeld zie je een story-reeks op Instagram voor het account van Nieuwe Oogst. De fragmenten in de video zijn geknipt uit een productie die geplaatst is op de website, Facebook en Youtube.

Jouw doelgroep online bereiken, begint met een ijzersterke strategie en consistentie in het plaatsen van posts. In het voorbeeld: de Instagram-pagina van Keralit. Voor dit merk verzorgde ik drie jaar lang de social media-strategie.

Strategie

Adverteer met video

Social media is dé plek om op te adverteren met je bedrijf. Doelgroepen zijn specifiek te targeten. Zo haal je altijd het meeste uit je budget. In het voorbeeld: één van de zes campagnevideo's die ik maakte voor Zorggroep Noorderboog. De zorggroep wil meer vakantiewerkers werven en doet dit door zes korte video's te delen op social media.

Image by Alicja Gancarz
Niki, eigenaar van Mellow Lemon Videoproducties

Hoi! Ik ben Niki, eigenaar van Mellow Lemon en gepassioneerd videomaker.  Waar kan ik je mee helpen? Neem gerust even contact op!

bottom of page