top of page

dronebeelden

logo mellow lemon mediaproducties zwolle video laten maken

Wil je écht impact maken met video? Overweeg dan eens om gebruik te maken van dronebeelden. Je video krijgt dan meteen een andere dimensie en deze dronebeelden zorgen direct voor dat Wow-effect. Bij Mellow Lemon Videoproducties kun je dronevideo's laten maken. Wil je alleen losse video's of foto's? Dat kan! Maar je kunt ze ook bij Mellow Lemon laten monteren tot een mooi geheel. Van A tot Z kun je hier terecht! 

Compilatie drone voor youtube.00_00_18_24_edited.jpg

dronebeelden zijn onmisbaar voor..

Promotie bedrijf: Als je je bedrijf op de kaart wil zetten met video, kunnen dronebeelden daar goed bij helpen. De kijker krijgt direct dat 'wow'-gevoel en zien direct meer van je bedrijf op een exclusieve manier. 

Evenementen en bruiloften: Bij een aftermovie gaat het vooral om de sfeer. Hoe mooi is het als je je video een extra boost kan geven met toffe dronevideo's? 

Bouw en inspecties: Wil je een nieuw bouwproject laten zien? Of heb je beelden van boven nodig voor praktische zaken, zoals bouwplannen? Ook hiervoor zijn drones een goede uitkomst!

Groen: Natuurliefhebbers en natuurbeschermingsorganisaties kunnen dronevideo's gebruiken om prachtige natuurlandschappen, dieren in het wild en ecosystemen vast te leggen. 

           Let op: dit mag alleen in gebieden waar vliegen met drones toegestaan is.

inspirat
ie

Een compilatievideo van dronebeelden van Mellow Lemon

Hoi! Ik ben Niki, jouw videomaker én drone operator Er is wet- en regelgeving van kracht omtrent het vliegen van drones. Er is veel mogelijk, maar niet álles kan. Neem daarom even contact op om meer te vertellen over je project. Ik weet dan beter hoe ik je kan helpen en kan dan ook vertellen wat het kost.

Niki, eigenaar van Mellow Lemon Videoproducties
bottom of page