top of page
Image by Adrian Hernandez

Heb je zelf mooie beelden gemaakt, maar heb je niet de middelen, de kennis of de tijd om zelf een video in elkaar te zetten? Maak gebruik van Mellow Lemon's montageservice!

Beelden laten monteren
 

Het monteren van video's kan een hele klus zijn. Vooral als je niet tot nauwelijks ervaring hebt met editing, en je niet zo goed weet wat je met al die knoppen van je editprogramma aan moet. Het kan dan behoorlijk overweldigend zijn. Geen paniek! Mellow Lemon helpt je uit de brand met de montageservice. 

โ€‹

Jij levert de beelden aan, en ik maak er een goedlopende video van. Klinkt ideaal, toch? Dit is vooral een goede uitkomst voor wanneer je de montage wilt uitbesteden, of als je simpelweg niet de tijd hebt om een montageprogramma onder de knie te krijgen. Want eerlijk is eerlijk: het monteren van een video? Dat is niet in één avond geleerd. 

โ€‹

De montageservice biedt ook extra opties. Denk aan het toevoegen van muziek, voice-overs, titels of grafische elementen aan jouw video. Dat kan je video nèt die extra snelheid of kracht die het verdient. 

Hoe het werkt?

stap 1 

jij stuurt je videobestanden op

Jij levert je ruwe beeldmateriaal aan, samen met eventuele specifieke instructies en voorkeuren die je hebt.

Stap 3

de eerste versie

Ik stuur je de eerste montage, waarop je feedback kunt geven. Ik verwerk eventuele wijzigingen snel, zodat de uiteindelijke video helemaal naar jouw wens is.

stap 2 

Ik ga voor je aan de slag

Ik selecteer de beste shots, voeg overgangen en effecten toe, en zorg ervoor dat je video vloeiend wordt gemonteerd.

Stap 4
de aflevering

De edit is afgerond! Ik lever de video af, en je mag deze gaan delen met de buitenwereld!

Showreel van Mellow Lemon 

zie hier direct de edit skills van mellow lemon

Ben je benieuwd naar volledige video's? Kijk hier verder!

Is deze service wat je zoekt? Mooi zo!

Dan wil je vast graag weten wat je dit gaat kosten. Om je de juiste prijs te geven, heb ik wat extra informatie van je nodig. Bijvoorbeeld: hoe lang moet de video worden, hoeveel beelden heb je? Een paar clipjes achter elkaar zetten, is sneller geknipt dan een hele documentaire. 

โ€‹

Vul je aanvraag in, dan kom ik er zo snel mogelijk op terug! Als je het makkelijker vindt om te bellen of mailen, kan dit natuurlijk ook.

Image by Giorgio Trovato

waarom een edit van
mellow lemon?

 

Eigenaar (én editor) Niki doet niets liever dan mooie video's maken. Maak haar blij en geef haar een opdracht!
                                       

โ€‹

            

Met > 400 afgeleverde producties zijn we zeer getraind en zetten we sneller een video in elkaar dan jij je koffie op hebt. (Bij wijze van, dan. Maar je snapt 'm ๐Ÿ˜‰)

โ€‹

โ€‹

Snel werken betekent ook: snel resultaat. Makkelijke edits kun je binnen een uur weer als complete video in je inbox vinden.

โ€‹

โ€‹

Dus: Kom maar door met jouw mooie beelden!

โ€‹

โ€‹

bottom of page